2020-ban másfél karantén és fél (balatoni) nyár is elég volt arra, hogy egyedi helyszíneken egyedi italokat kóstoltassunk. Kínáltunk olasz és spanyol borokat a mediterráneum legeredetibb hazai képviselőinél, online és offline sörkóstolókat Katona Csaba standup-professzorral, és mindegy volt, hogy belvárosi tetőteraszon vagy karantén-fogságban illatozzuk-e éppen a tételeket, minőségi időt töltöttünk együtt. 2021-ben még nem tudjuk, kitartanak-e a nagy idők, mi viszont biztosan. Az ősz prémium whisky- és rumkóstolóit követően a legszürkébb év eleji estékre különlegesen lepárolt pillanatokkal készülünk, hogy a tavaszt egyedi ízekkel köszönthessük.

Exkluzív kivitelű ajándékkártyáinkat úgy állítottuk össze, hogy 2021 instant pillanatait a szeretteid elképzeléséhez és stílusához igazíthasd:

 

KISÜZEM | 10 000 forint értékű ajándékkártya

Tökéletes karácsonyi kedvesség azoknak, akik értékelnek egy könnyed hangulatú sörkóstolót és egy kulturális stand-up comedy-t.

TERROIR | 20 000 forint értékű ajándékkártya

Belépő az egyedi vacsoraestek és az egyedi borok világába

MASTER BLENDER | 30 000 forint értékű ajándékkártya

Olyan prémium italkóstolókat kínál, amely az ízek és élmények master blendje.

Minden ajándékkártyánk a kiállítástól számítva 1 évig váltható be.

A szavakon és értékeken túl mégsem mi, hanem az ajándékozott dönt az ajándékkártya felhasználásáról, amelyet 2021-ben bármelyik eseményünkre szabadon beválthat a jelzett értékben. Fontosnak tartjuk azt is, hogy az ajándékot igényes, szép kivitelű díszkártyán adhasd át. Sőt, az Instant Nights ajándékkártyák mellett egy gravírozott meglepetéssel is készülünk idén karácsonyra:

INSIDE THE BOX | Gondolkozz dobozban

Hidd el, nem a kreativitás ellen vagyunk, a Venison Gusto x Instant Nights dobozban egyedi ízvilágot találsz:

1 rúd special edition szarvasszalámi
1 rúd 100% szürkemarha-szalámi
1 rúd őzszalámi
1 rúd vaddisznó-szalámi
1 rúd szarvasszalámi
1 rúd vízibivaly-szalámi

 

Prémium minőségű, tradicionális magyar szalámik 25 000 forint értékben. Stílusos karácsonyi ajándék egyedi, gravírozott fadobozba csomagolva.

Korábbi eseményeinket itt találod:

Ajándékkártya rendelés

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató és Általános szerződési feltételek