Instant Dél-Afrika
Vacsoraest és borkóstoló

Következő prémium vacsoraestünkön a fekete kontinens déli csücskén landolunk. Vesd bele magad a dél-afrikai grillhagyományok megismerésébe Billege András séf kezei alatt.

AZ EST AKTUÁLIS HÁZIGAZDÁJA
ÉS VENDÉG ELŐADÓJA
KATONA CSABA
Az MTA stand-up doktora
URECZKY BALÁZS
Az Instant Nights alapítója
kép

AZ EST TELJES TÉTELSORA
További kóstolóinfókért kattints a tételekre

Vesd bele magad a dél-afrikai grillhagyományok megismerésébe Billege András séf kezei alatt.

BREDIE / Wetshof Estate – Sauvignon Blanc

Kezdésnek egy egyszerű és könnyű egytálételt az úgynevezett „bredie”-t tálaljuk. Mivel ebből sokféle változat létezik és sokféleképpen is készítik, ezért mi most a currys rizses csirkesaláta választottuk ki, ami kellemesen fűszeres előétel, és felkészíti az érzékeinket az afrikai utazásra.

BOBOTIA / Golden Kaan – Shiraz

? A bobotia az egyik legjellemzőbb dél-afrikai fogás. Egyszerre édes és varázslatos mint az afrikai táj. Annyira sok hozzávalóval készül, hogy otthon biztosan nem szívesen fognánk bele az elkészítésbe, de a gasztróguruk szerint ez az étel, amit legalább egyszer meg kell kóstolnunk.

BRAAI / Golden Kaan – Pinotage

A menü fénypontja az előre beharangozott braai kolbász azaz Dél- Afrika nemzeti étele! A braai tulajdonképpen egy beszédes szó, ami az afrikai nyelvjárásban magára a grillezésre utal, és külön nemzeti ünnepe van.

MALVA / Vulture Moscato

J6ghvtltsps2uejxdb864a Pb 600x600

A malva puding eredete a hollandokhoz köthető. Bár biztosat a történelmi hátteréről nem állíthatunk, de annyi bizonyos, nagyon kalóriadús édesség, tészta alapon pudinggal nyakon öntve.

Instant Nights presents

 

Ha egy grillkolbásznak nemzeti ünnepet szentelnek, az már igazi gasztrófanatizmus. Dél-Afrikában éppen ebben a státuszban sütik a braai-t, amire még a legendás békeharcos, Desmond Tutu is csak annyit mondott: „One nation, one braai”.

Következő prémium vacsoraestünkön a fekete kontinens déli csücskén landolunk. Vesd bele magad a dél-afrikai grillhagyományok megismerésébe Billege András séf kezei alatt, vagy egyszerűen csak dőlj hátra és élvezd az afrikai sztoriszafarit Katona Csaba, az MTA standup doktorának előadásában.

A How 2 Grill exkluzív ürömi bázisán bárkinek lehetősége lesz bekapcsolódni az ételkészítés folyamataiba, mivel a vacsorát előtettek készítjük el minden mozzanatot bemutatva. Így legközelebb, amikor már a saját otthonodba hívsz vendégeket, egyszerűen és tökéletesen fog menni minden: az alapanyag előkészítéstől a sütésen át a tálalásig. A menü elkészítésének minden folyamatát végig kísérjük, majd tálalás után a fogásokat együtt fogyasztjuk el

Ott találkozunk

2020.
október 15.
18:00
20.01.16.forward.h2g Jpg Taboriadam 13
H2G
Grilliskola
Üröm | Kőbánya utca 16.

Korábbi események

Bubbly Edition

Instant Nights
- Millennium
kávéház és étterem

Borkabaré

Instant Nights
- Fill The Winebox
borbár

Május elseje. Sztori- & borest Katona Csabával

Instant Nights
- Fill The Winebox
borbár

Népek tavasza. Borkóstoló Katona Csabával

Instant Nights
- Fill The Winebox
borbár

Portugál borkóstoló Katona Csabával

Instant Nights
- Fill The Winebox
borbár

Haraszthy borkaland & vacsoraest

Instant Nights
- Book Kitchen
Budapest

Kóstolóegyetem az Instagramon