Instant rumkóstoló
Katona Csabával

A történelem stand-up doktora, Budapest leglazább boutique hotele és a karibi régió prémium rumkülönlegességei. Szerintünk ez az igazi master blend.

Jegyvásárlás
Klubtagoknak kedvezménnyel!
AZ EST HÁZIGAZDÁJA ÉS
VENDÉG ELŐADÓJA
KATONA CSABA
Az MTA stand-up doktora
URECZKY BALÁZS
Az Instant Nights alapítója
kép

AZ EST TELJES TÉTELSORA
További kóstolóinfókért kattints a tételekre

Minden italunkat az Instant Nights séfje által elkészített különleges finger food kísér.

Rum Clairin Communal (0,7 l, 43%)

Haitiról származó, különleges, organikus fehér rum. A clairin tulajdonképpen olyan, mintha ősi rum lenne: a cukornádlé igazi, kézműves, régimódi úton-módon válik párlattá.

Rum Nation Panama 18 éves (0,7 l, 40%)

Don Francisco ’Pancho’ Fernández master blender (keverőmester) szakértelmét dicséri ez a rum, aki Kubában született, és 40 év tapasztalattal bír a rumkészítés terén. A Rum Nation Panama elképesztően bársonyos.

Rum Plantation XO 20th Anniversary (0,7 l, 40%)

A Plantation XO 20th Anniversary 12 és 20 év közötti barbadosi rumokból lett megalkotva. Az alap, barbadosi érlelés után (8-10 év), további 2-10 évet pihentették Franciaországban, több különböző hordóban (új készítésű fehértölgy, bourbon és Ferrand konyakos).

Rum Diplomático Single Vintage 2005 (0,7 l, 43%)

Ez a rum 12 évet érlelődött bourbon és single malt whisky-s hordókban, de egyetlen évjárat lepárlása. Az utolsó évében spanyol sherry-hordóban pihen a legtökéletesebb finiselés (utóérlelés) elérése érdekében.

Rum Hampden 8 éves (0,7l, 46%)

6667

Rum Hampden 8 éves (0,7l, 46%) A 8 éves Hampden a jamaikai ősi “stinking rums”, azaz jellegzetes illatú, magas észter tartalmú rumok méltó örököse. Érett gyümölcsök, fűszerek és fenolok finom keveréke. Intenzív íze és nagyon jellegzetes aromái hiteles, természetes hangulatot adnak neki.

Rum Clement 10 éves (0,7 l, 42%)

Rum Clement 10 éves (0,7 L, 42%)

A Clement rengeteg kísérletezgetés során fejlesztette ki azt az eljárást (rhum agricole), amelynek lényege, hogy nem a mindenhol elterjedt melaszból, hanem a frissen préselt cukornád levéből készítik el ezt a rumot. Ez teszi igazán egyedivé.

Instant Nights presents

A kalózromantikát felejtsük el, a Karib-tenger marad. Ezen az estén Haititól Jamaikáig, Barbadostól Panamáig utazunk hat selymes, fűszeres, érzéki párlat bűvöletében.

A master blend a karibi világ könnyedsége és a Stories egyedülállóan bohém elnöki lakosztályának találkozásából születik, a keverőmester, Katona Csaba kultúrtörténész szakértő figyelmétől övezve. A prémium rumok bársonyossága és egy este egyedülálló történetei a pesti belváros színfalai között – ne érd be kevesebbel, ha mindez a tiéd lehet.

Ott találkozunk

2021.
április 22.
19:00
Képernyofoto 2021 02 18 11.31.28
Stories Hotel Budapest
Presidential Suite
1061 Budapest | Király u. 26.

Korábbi események

Ginfluencer ginkóstoló vacsora

Instant Nights
- Table Suite Restaurant
Budapest

Whiskykóstoló Ambrus Attilával

Instant Nights
- Lock Budapest
VIP terem