Venison Gusto
privát gourmet

Tailor-made gasztró-est egy Margit körúti szalámi showroomban.

Jegyvásárlás
Klubtagoknak kedvezménnyel!
AZ EST AKTUÁLIS HÁZIGAZDÁJA
ÉS VENDÉG ELŐADÓJA
Ivánácz Gábor
Venison Gusto alapító-tulajdonosa
Ureczky Balázs
Instant Nights alapítója
kép

AZ EST TELJES TÉTELSORA

Prémium gourmet-termékek és egy világkörüli utazás 6 kitűnő borútlevéllel Chilétől Új-Zélandig.

Juvé & Camps Reserva de la Familia

Juve Y Camps Reserva De La Familia 75 Cl

BIENVENIDA: Vendégfogadó cava Spanyolország egyik legkiválóbb családi pezsgőpincészetéből

Pounamu Special Selection Sauvignon Blanc

Ykuhzpwmqp6ajugzy Rplw Pb 600x600

Citrusos, könnyű és friss nagykövete az Új-Zéland-i sauvignonoknak.

FIGUIÉRE Rosé Méditerranée 2020

Fig

A provanszi rozé keresetlen, hétköznapi formája, organikus szőlőből, helyi fajtákból. Elegáns, kortárs, lazac rózsaszínben, illatos citrusokkal és trópusi gyümölcsökkel.

Montes Alpha Chardonnay 2019

Montes Alpha Chardonnay 1662202 S453 E

Újvilági kalandozások kaliforniai stílusban, de pár 10 ezer kilométerrel délebbre. Chilei chardonnay aranyló árnyalatokkal és vaníliás, krémes ízjegyekkel, rövid lecsengéssel.

Tenute Rossetti – Rosso Toscana IGT

Tenute Rossetti Rosso Toscana 3

Könnyű vörös a napsütötte Toszkánából. A kellemes illat mellett kellemes ízekben sem szenved hiányt. Ízében a szilva és piros ribizli dominál a gyógynövényes, elegáns fűszeresség mellett.

Chateau de Fonbel Saint-Emilion Grand Cru

Chateau De Fonbel

Komoly, de nem komolykodó. Egy elegáns bordói, egy könnyed este könnyed lezárásához. Szilvás, feketeribizlis, néhol dohányos jegyek és kényelmes savak jellemzik.

Instant Nights presents

Prémium bresaolák, vadszalámik, eredetvédett francia sajtok, különleges sók és persze egy kis on-the-spot vajfüstölés. Ivánácz Gábor házigazda vezetett már Michelin-csillagos éttermet Londonban, szolgált családi komornyikként luxus jachtokon, de valódi missziója a legmagasabb minőségű magyar szalámik készítése. Olyan szalámiké, amelyek Bill és Melinda Gates dicséretét is elnyerték. A jó hangulatért Ureczky Balázs, az Instant Nights alapítója felel.

#GOURMETKALAND #VENISONGUSTO

Szarvas bresaola

A legmagasabb lombardiai sztenderdeket követő bresaola az egyik legkiválóbb minőségű füstölt hús. A borókabogyó-, babérlevél- és fehérbors pác, valamint a szelíd füstölés összhangja gazdag ízt ad az érlelt szarvashúsnak, amelyet alacsony koleszterinszint- és zsírtartalom jellemez.

Special edition szarvas szalámi

A Special Edition termékcsaláddal a Venison Gusto újra fűzte a hagyományokat: olyan sertésmentes, gourmet szalámikat készítettek, amelyekben ridegen tartott vízibivallyal helyettesítik a sertés szalonnát, és amik hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készülnek. A kellemesen selymes jegyek a vízibivaly faggyúnak, a zamatos ízek pedig a szabadon élő szarvas válogatott húsának köszönhetőek – mindez kevés fehér- és rózsaborssal fűszerezve.

100% vizibivaly szalámi

A Venison Gusto termékek kiemelkedően magas hústartalmát ebben a különleges szalámiban vízibivaly esetében élvezhetjük. A szalámi sertés szalonnát nem tartalmaz, a ridegen tartott vízibivaly faggyúnak köszönhetően így határozottan érvényesül a bivaly vörösebb, ásványi anyagokban gazdag húsának íze. A magyar pirospaprika és a kömény tökéletes kombinációja adja a szalámi testességét, ami hagyományos bükkfa füstöléssel és hosszú érleléssel készül.

Szürkemarha szalámi

Évszázados magyar recept alapján készül ez a hungarikumnak számító szürkemarha szalámi. Az egészséges, ridegen tartott állatok vadéhoz hasonlatos húsát sertés hasaalja szalonnával készítik el, épp ezért a folyékony nitrogén fölött őrölt prémium minőségű fűszerek – rózsabors, fehérbors, fokhagyma – zamata még jobban kioldódik. Hagyományos bükkfa füstöléssel, hosszú érleléssel készül.

Szarvas kolbász

A kolbász, formájából adódóan hosszabb és vékonyabb a szaláminál. A füst jobban átjárja, és mivel rövidebb ideig érlelődik, a fűszerek nem érnek össze, a robusztus ízek határozottabban érvényesülnek. Ennek a szarvas kolbásznak a testességét és fűszerességét a világhírű magyar édes nemes pirospaprika adja, ami hagyományos bükkfa füstöléssel és a szaláminál rövidebb érleléssel készül.

Különleges sajtválogatások

A Venison Gusto teljes kínálata tartósítószer és adalékanyag mentes, amelyet természetesen vacsoraestjeinken is fenntartunk. A Venison Gusto-szalámik és prémium kolbászok méltó kísérői pedig Franciaország legjobb sajtjai közül kerülnek ki, amelyeket egy olasz klasszikus egészít ki.

Különleges sók és vajak

Noirmoutier sókristályos vaj | Magas zsírtartalmú, francia vaj, amelynek ízvilágát és kóstolását roppanós tengeri sókristályok teszik különleges élménnyé

Salt selection | Franciaországi, Hawaii-i és mexikói só- válogatással fűszerezzük a kóstolót

Kovászolt kenyér | A füstölt áruk és prémium sajtok mellé hagyományos, kovászolt kenyeret kínálunk.

Mindezen felül cseresznyefa füstön készítünk elő kenyeret, sajtot és szalámit az este folyamán.

#PRIVATE

A privát gourmet est 12 főig előre egyeztetett időpontban foglalható különleges, egyedi ízeket kereső baráti társaságoknak és üzleti partnerek informális találkozójához. Az ár tartalmazza a teljes ital és ételsort, valamint Ivánácz Gábor és Ureczky Balázs részvételét az eseményen.

Itt találkozunk

Előre egyeztetett időpontban
2021 02 19 17 13 17 A7306968
Venison
GuStore
Budapest 1024 | Margit krt. 29/A
JELENTKEZÉS
19800 forint
Jegyvásárlás
Klubtagoknak kedvezménnyel!