ÉS VENDÉG ELŐADÓJA
AZ EST TELJES TÉTELSORA
További kóstolóinfókért kattints a tételekre
Minden italunkat az Instant Nights séfje által
elkészített különleges finger food kísér.
Tomatin 14 éves (46%) – Highland:
A Tomatin 14 éves verzióját bourbon- és portói hordókban érlelik. A tökéletes eredmény érdekében olyan Tawny Port hordókat válogatnak, amelyekben előtte 50 évig érlelték a híres portugál bort. A Tomatin alapvetően könnyű párlatának ez az érlelési eljárás bársonyos simaságot, és kellemes édességet kölcsönöz.
Kilchoman 9 éves 2010 Vintage (48%) – Islay:
A 2010 Vintage - amely egy 9 éves whisky - 42 első töltésű bourbonhordó és 3 oloroso sherryhordó tartalmának házasítása, amelyeket 2010-ben töltöttek meg friss, ropogós Kilchoman párlattal. A 9 éves érlelést követően 15000 palackos limitációban érkezett meg a piacra és a szokásosnak mondható, 50 ppm-es tőzegeléssel került a palackba.
Instant Nights presents
Whisky Late Night Ambrus Attilával
Egy különleges este: a whiskey, a Viszkis és egy történész.
Mi köti össze őket? A whisk(e)y természetesen, de más is. Különleges kóstolóestünkön megismerkedhetünk öt fajta különleges whisk(e)y-vel, amelyek történetét Katona Csaba, az MTA BTK Történettudományi Intézet történésze mutatja be vicces történeteken keresztül: megismerjük az ital nevének eredét, kialakulását, fajtáit, azt, hogy mi a különbség az ír és a skót whisk(e)y között. Eláruljuk: nem csak egy betű.
Ott találkozunk
Helyszín & időpont
október 10.
19:30
VIP terem
Korábbi események
Japán whisky-vacsora a Viszkissel
Instant Nights
- Table Budapest
lakosztályétterem
Instant rumkóstoló vacsora Katona Csabával
Instant Nights
- Tabel Budapest
lakosztályétterem
Ginfluencer ginkóstoló vacsora
Instant Nights
- Table Suite Restaurant
Budapest